fbpx
x
5% Korting
x

Vul hier uw naam en email adres in en
ontvang een voucher voor 5% Korting!

bekend van Wooninspiratie

No products in the cart.

Bezorging

Voor leveringen op een verdieping en leveringen van grote tafelbladen of marmeren bladen zal onze logistieke afdeling contact met je opnemen.

Zij beoordelen de situatie en bepalen of een lift nodig is. Mocht een verhuislift toch noodzakelijk zijn, dan zijn de kosten hiervan op rekening van de klant. Een andere mogelijkheid in dit soort gevallen is levering tot de voordeur.

Neem bij twijfel contact met ons op.

Tips voor een prettige levering:

  • Check voorafgaand goed de afmetingen van deuren, ramen en trappengangen waar de tafel doorheen moet. Alleen een zeer ruim trappenhuis is een optie.
  • Check de hoeken/bochten waar de tafel doorheen moet en meet ze op.
  • Tot de eerst verdieping gaan onze bezorgers met de trap indien die mogelijk is. Wanneer dit niet mogelijk en is er geen lift aanwezig is of het meubelstuk past niet word die bij ingang pand overgedragen aan de klant.
  • Zorg voor een goed begaanbare weg.
  • Laat ons weten als we alleen tussen bepaalde tijden terecht kunnen (bijvoorbeeld door paaltjes in de binnenstad).
  • Parkeerontheffingen


Regelmatig ervaren we dat onze klanten het gewicht van de bladen onderschatten. Onze bladen zijn zwaar en kunnen alleen in de lengte verplaatst worden. Ze kunnen dus niet in de hoogte (rechtop) vervoerd worden. We dragen verantwoordelijkheid voor het welzijn van onze bezorgers, waarbij ergonomisch werken belangrijk is. Bovendien heeft de Arbo hier voorwaarden voor opgesteld en dienen ook wij ons daaraan te houden.