fbpx
x
5% Korting
x

Vul hier uw naam en email adres in en
ontvang een voucher voor 5% Korting!

bekend van Wooninspiratie

No products in the cart.

FAQ

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De gemiddelde levertijd van de tafels is 2-3 weken. Bij kasten is dit gemiddeld 10-12 weken. We trachten de bestelling samen te leveren, tenzij anders is aangegeven. Het is ook mogelijk om een bestelling al te plaatsen, maar deze pas later te laten leveren. Geef dit bij je bestelling duidelijk aan, zodat we daar rekening mee kunnen houden. Ruim een week voor de levering neemt onze planning contact op per mail of telefonisch om het precieze aflevermoment met je af te stemmen. 36 uur voor de levering ontvang je per mail een tijdsindicatie van de levering. Op de dag van levering nemen de koeriers 60 minuten voor aankomst per telefoon contact op zodat je een goed idee hebt van wanneer ze zullen arriveren.

Wanneer ontvang ik mijn orderbevestiging?

Wanneer je jouw bestelling hebt geplaatst (in de showroom of online) ontvang je in de loop van de volgende week een orderbevestiging per mail. Hier staat jouw gehele bestelling nog eens overzichtelijk weergegeven.

Moet ik een aanbetaling doen?

Wij houden vanwege het maatwerk een aanbetaling van 25% aan.

Betaal ik verzendkosten?

Ja, je betaald 150 euro verzendkosten door heel Nederland heen dit is incl montage. Hou hierbij wel rekening dat uw woning makkelijk bereikbaar moet zijn. Is dit niet het geval dan wordt de tafel tot aan uw deur geleverd.

Wat zijn de algemene voorwaarden van Woodzen

Zoals ieder bedrijf hebben ook wij algemene voorwaarden voor jouw bestelling. Je vindt ze hier.

Zijn alle artikelen die in de winkels verkrijgbaar zijn, ook via internet te bestellen?

In principe zijn alle artikelen uit onze winkel online te bestellen, maatwerk uitgesloten. Het is echter niet zo dat álle meubels die op de website te zien zijn ook te bezichtigen zijn in onze showroom. Neem hiervoor contact op met ons via info@woodzen.nl

Moet ik zelf een verhuislift regelen?

Als het niet mogelijk is om de tafel via een trappenhuis of lift naar de betreffende verdieping te brengen, dan zult je zelf een verhuislift moeten regelen.

Kan ik een bezorgdatum kiezen?

Je kunt geen exacte bezorgdatum van je bestelling kiezen. Onze planning stuurt ruim een week voorafgaand aan de levering een voorstel voor de leverdag toe per mail of neemt telefonisch contact met je op. Mocht deze datum niet schikken, dan kijken we gewoon met je mee wanneer het wel past.

Hoe meld ik een klacht/gebrek?

Wij trachten klachten/gebreken zo goed en snel mogelijk op te lossen. Neem hiervoor contact op met info@woodzen.nl.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Op onze producten is geen herroepingsrecht van kracht. Al onze producten worden namelijk speciaal voor jou op maat gemaakt.

Wat is mijn garantie?

De garantie van Woodzen betreft 6 maanden, meer informatie hierover vind je in onze algemene voorwaarde.

Hebben jullie een showroom?

Een mooie tafel of ander meubel gespot op onze website, maar wil je deze toch even in het echt zien? Geen probleem, kom langs bij een van onze showrooms

H.kamerlingh onnesweg 19B, Alphen aan den rijn

Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00

Zaterdag van 11:00 tot 16:00

Zondag en maandag gesloten

Wat is de meest gebruikte tafelhoogte?

Onze advieshoogte hierbij is 72 cm.

De aanschuifhoogte kun je eenvoudig zelf berekenen door de dikte van het blad van de totale hoogte af te halen. Bij een standaard tafelhoogte van 76 cm en een bladdikte van 4 cm heb je 72 cm over om jouw stoelen onder de tafel te plaatsen. 99 procent van alle stoelen met een armleuning kan je met deze hoogte zonder problemen onder de tafel schuiven.

Hoeveel stoelen passen er om mijn tafel?

Vraag je je af hoeveel stoelen er om jouw tafel passen? Of hoe groot jouw tafel moet zijn voor een bepaald aantal stoelen? Dat is ten eerste afhankelijk van de vorm van de tafel, maar ook van de breedte van jouw stoelen.

Neem contact op via info@woodzen.nl

Hoeveel ruimte is er tussen/om het onderstel van mijn tafel?

Dit is afhankelijk van het type onderstel en de grootte van jouw tafel. Hiervoor kun je het beste even contact opnemen met info@woodzen.nl

Kan ik ook een los tafelblad of onderstel kopen?

Jazeker, naast losse onderstellen kun je ook losse tafelbladen kopen. Het best kun je hiervoor telefonisch of per e-mail contact een offerte aanvragen.

Is het mogelijk om een tafel met een afwijkende maat te bestellen?

Onze maten worden steeds met 10cm langer uit deze maten kunt u kiezen.

Kan ik de kleur van mijn tafel zelf bepalen?

Jazeker! Je kunt bij het eikenhout kiezen uit 6 verschillende kleuren. Bij onze Suar boomstamtafels kun je kiezen tussen de ultra matte lak en een olie, die de kleur iets meer versterkt. 

Kan ik mijn tafel buiten staan?

Onze eiken eettafels zijn uitsluitend geschikt voor gebruik binnenshuis.

Worden de noesten van mijn tafel opgevuld?

Standaard worden de noesten opgevuld.

Kan het hout van mijn tafel nog gaan werken?

Zoals je weet is eikenhout een natuurproduct. Ons eikenhout is gezaagd en gedroogd met een vochtpercentage tussen 8% en 12%, waardoor het product geschikt is voor gebruik in een verwarmde ruimte. Hout neemt vocht op en laat vocht los, afhankelijk van de luchtvochtigheid in de omgeving.

Hout zal nauwelijks werken wanneer de luchtvochtigheid in huis redelijk gelijk blijft. De hoogte van de luchtvochtigheid is van belang voor de mate van het werken van de houten delen waaruit uw tafel bestaat. Om de luchtvochtigheid te meten kun je het beste een hygrometer gebruiken. Deze plaats je op ooghoogte, niet op de tocht en niet in de zon.

Het is belangrijk om rekening te houden met de luchtvochtigheid in het stookseizoen, welke dan extreem laag kan worden met als gevolg dat er lichte scheurvorming plaatsvindt. In dat geval kan een pannetje water op de verwarming of kachel een afdoende oplossing bieden. Heb je niet de beschikking over een radiator? Dan raden we aan om een luchtbevochtiger te kopen.

Een nagenoeg constante luchtvochtigheid tussen de 50% en 60%, met in de winter een daling van 10% en in de zomer een stijging van 10%, is voor zowel jouw massief eiken meubel(s) als voor jou gezond.

In onze garantievoorwaarden zijn alleen productiefouten opgenomen. Het werken van het hout valt niet onder onze garantievoorwaarden.

Hoeveel weegt een tafel?

Bij een exemplaar van 220cm x 100 cm weegt een tafelblad 80 à 90 kilo. Moet de tafel op een verdieping komen te staan? Geef dit dan duidelijk aan bij je bestelling.

Nemen jullie mijn oude tafel mee retour?

Wij nemen geen oud meubilair retour.

Ik ben interieurontwerper, gelden er voor mij speciale condities?

Voor interieurontwerpers hebben wij speciale afspraken. Neem contact op over de mogelijkheden.

Vragen over uw bestelling?

Wanneer u vragen heeft over uw bestelling kunt u contact opnemen met Woodzen. Dit kan via mail (info@woodzen) of telefonisch op +31 6 11564379

Daarbij verzoeken wij u uw bestelgegevens bij de hand te houden.