fbpx
x

bekend van Wooninspiratie

+31 (0) 180 22 14 84

No products in the cart.

Unieke eettafel

Unieke eettafels gemaakt van boomstammen

In ons atelier in Alphen aan de Rijn maken we unieke eettafels van boomstammen, oftewel boomstamtafels. Deze worden vrijwel allemaal vervaardigd uit één en hetzelfde stuk hout, waardoor er geen naden in zitten. We hebben altijd een groot assortiment houten bladen op voorraad, en u kunt dus hoogstpersoonlijk uw eigen tafelblad komen uitzoeken. Dit monteren we vervolgens op een onderstel naar keuze, hoewel u ook enkel het blad kunt aankopen. In onze showroom kunt u bovendien de gehele collectie unieke eettafels bekijken die we kant en klaar aanbieden. Deze tafels zijn gemaakt van eikenhout of Suar hout. Het grote voordeel van eikenhout is dat we het kunnen afwerken met super veel verschillende oliën. Daardoor kun je hem in diverse kleuren bestellen. Een Suar boomstamtafel heeft minder opties, maar wel een vele uniekere look.


Unieke eettafels gemaakt van Tropisch Suar hout

Suar hout is een hele bijzondere houtsoort die groeit onder tropische omstandigheden. Het heeft een prachtige nerf die veel mensen aan vlammen doet denken, en een mooie, witte spint aan de buitenzijde. Veel van onze unieke eettafels zijn van deze houtsoort gemaakt, want zowel wij als onze klanten zijn fan van de prachtige tekeningen in de nerven. Als we dit blad afwerken met epoxy komen deze tekeningen zelfs nog mooier uit. Epoxy is een mix van diverse kunststoffen die we over het hout heen aanbrengen. Eenmaal uitgehard glimt het ontzettend, waardoor het een heel mooi diepte-effect geeft. De tekeningen in het hout worden erdoor geaccentueerd, en zeker bij onze unieke eettafels van Suar hout ziet dat er prachtig uit.

Suar boomstamtafel

Boomstamtafels in een maat naar keuze

Als u in onze showroom al onze unieke eettafels komt bekijken is het goed om te weten dat we de tafels ook op maat kunnen zagen. Uit het grote aanbod eikenhouten of Suar bladen kiest u de allermooiste, en vervolgens zagen we deze in de gewenste maat en werken hem af met een lak naar keuze. U kunt enkel het blad bij ons aankopen, maar ook een onderstel uit onze collectie selecteren. Hoe dan ook leveren we het blad of de kant en klare tafel bij u thuis af en hoeft u dus niet zelf voor vervoer te zorgen. Kijk gerust rond in onze webshop of kom langs in onze showroom om uw wensen te bespreken. We denken graag met u mee om een unieke tafel te creëren die een blikvanger vormt in de ruimte waar u hem gaat gebruiken.